Landskonferanse Kristiansand 2014

Landskonferansen ble avholdt i Dyreparken hotell i Kristiansand i god stil som alltid. Byen tok imot oss i strålende sol. I år hadde vi endel nye deltagere, og det er hyggelig. Hotellet var førsteklasses, med fantastiske frokost- og lunsjbord.
Vi hadde foredragsholdere hver dag. Startet fredag med et motivasjons foredrag av Atle Haglund. Etterpå var det hyggelig middag og og tid samtaler før vi sa godnatt.

Lørdag opprant med regn og tåke. Vi hadde fullt program så vi hadde ikke tid til å tenke på det. Nevrolog Krisztina Johansen var første kvinne ut. Hun er en kapasitet innen rastløse bein. Hun har forsket på det i flere år mens hun var på St. Olavs Hospital i Trondheim. Hun svarte på spørsmål fra forsamlingen, og jeg tror alle fikk svar på det de lurte på.

Så var det tid for søvnforsker Per Egil Hesla. Det er jo en kjennsgjerning at vi ned rls har dårlig søvn. Han kunne fortelle om hvor viktig det var for oss å få den dype søvnen, noe som ofte uteblir hos oss som også har plm i tillegg til rls/wed. Orienterte om forskning som viste at søvnmangel kan føre til alvorlige sykdommer. Da han var ferdig med foredraget. hadde vi en spørsmålsrunde. Vi blir aldri tomme for spørsmål om denne lidelsen vår, og vi suger til oss alt som er nytt.

Foredragene til nevrologene ligger under «Nyheter» på hjemmesiden.

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.